Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A bootolásra szánt USB-t már...

A bootolásra szánt USB-t már nem ismerik fel a laptopok. Hogyan tudnám láthatóvá tenni?

Figyelt kérdés

Daemon Tools-al csináltam a pendriveot, mert újra szerettem volna telepíteni a Windowsot. Tegnap még láttam mi van az USB-n, de ma már minden hiába..nem működik.

Az eszközkezelőben töröltem amit kellett, újra leszedte, de semmi. Kipróbáltam az XP-s laptopon, de az sem tudott mit kezdenivele. Más USB-t felismer..

Valahogy nem lehet feléleszteni? :/

2017. júl. 6. 19:40
 1/3 anonim ***** válasza:
BIOS látja? Ha igen, akkor Gparted alól csinálj új partíciós táblát és partíciót. Ha BIOS se látja, akkor béka poraira.
2017. júl. 6. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Előbb még a lemezkezelőben nézd meg. Ott is adhatsz betűjelet, formázhatsz, ha engedi.
2017. júl. 6. 19:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Első. Úgy gondolod, hogy próbáltam e már bootolni usb-ről? Úgy nem látta.. De ha van más verzió is, akkor érdekelne.

Egyébként amikor újra telepítettem a az eszközkezelőben levő dolgokat, pár pillanatra megjelenítette a "Számítógép" ablakban, de megnyitni nem lehetett.

Második: Sajnos nem látta a lemezkezelőben :/

2017. júl. 6. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!