Levente1233 kérdése:
GTX 1080- hoz i7 7700k vagy ryzen 1700x érné meg?
Figyelt kérdés
Egy GTX 1080 vidikarim van, és melyik processor érné meg, ha csak játékra, és néha streamre használnám?2017. júl. 6. 14:31
11/15 anonim válasza:
i7 7700K-t választanám! Nekem is ez duruzsol a motorháztető alatt, remekül teszi a dolgát. i5-ről váltottam, érezhető gyorsulás volt minden tekintetben.
Ha a munkádhoz szükséges a több mint 4 mag 8 szál akkor az 1700x-et vedd. (Videovágás, renderelés)
Játékra viszont jobb a 7700K. Nekem egy 1080 Ti-t hajt. Vidáman.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, az i7 et választom
2017. júl. 13. 10:29
13/15 anonim válasza:
értelmes döntést volt. amd-vel sem jártál volna rosszul. Amúgy az i7 7700k -hoz egy barom erős víz hűtést vegyél , mert úgy halottam nagyon melegszik a kupak és ezáltal vissza pakolja az óra jeleket nagy terhelés mellet .
14/15 A kérdező kommentje:
Pl milyet?
2017. júl. 15. 13:03
15/15 anonim válasza:
Jaja, ráadásul a Ryzen CPU-k kupakja egytől egyig forrasztott tehát sokkal jobban átadja a hőt és hűvösebb. Ráadásul nincs benne az a szar ami leszabályozza az órajelet amikor picit melegebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!