Ez a laptop mennyire alkalmas napi 1 órás játékra?
Ez az egyetlen, ami a kereten belül van, és amennyire én értek hozzá, játékra való. Az sem baj ha kicsit laggol, mert mint mondtam, nem használnám sokat játszani. Aki tudna segíteni annak megköszönném :)
Itt nem a játékkal lesz a fő probléma, sokkal "lejjebb" kell ásni a bajok forrásához. Ezzel a géppel netezni is szörnyű lesz. Ha 90 ezer Ft a keret, akkor használt üzleti gépet kell nézned, nem ilyen hulladékot. Pl. HP Elitebook, Lenovo Thinkpad, Dell Latitude szériák. Ezek a gépek 4-5 éve félmillás konstrukciók voltak, és amelyik példányt ma 90-ért utánad dobják, az is négyszer lenyeli keresztben ezt az Ideapadot. Hardverben, kijelzőben, anyaghasználatban, billentyűzetben, strapabíróságban, driverezettségben, mindenben. Természetesen garanciával is kérhetőek, csak a lényeg hogy kifejezetten laptopokkal foglalkozó üzletben válassz, pl. laptopsystem.hu, laptopszalon.hu stb.
Na persze én a helyedben már azt is meggondolnám, hogy kell-e egyáltalán laptop, nem elég-e az asztali gép. A laptop a kompromisszumokról és a hordozhatóságról szól, de ha nem fogod hurcolni házon kívül sehová, akkor egyértelműen az asztali gép a nyerő, abból élhető példány is összeállítható 90-100 ezerből bőven.
Persze te tudod, neked mi kell. Én csak megpróbáltalak megkímélni az általad linkelt rettenttől :)
Ennyire rossz? xd
Egyébként 100 E a keret. Vagy ha pár ezerrel több, az sem baj. Köszönöm, akkor még keresgélek. Laptopszalonon már megnéztük, de nem nagyon találtam olyat ami jó...
Nagyon gyenge, netezésre sem ajánlanék 150 ezer alatti laptopot, maximum használtan.
Egyébként jól mondják: ha nem utazgatsz, nem szükséges a gépet hurcolásznod, akkor neked ennyi pénzből egy asztali gép éri meg. Erősebb, tartósabb, kevésbé problémás. Persze ahhoz kellene egy monitor is.
Komoly? :)
Itt van kapásból három HP, egyik 14,1"-lal, a másik kettő pedig 15,6"-os kijelzőmérettel.
Van amelyik nem magyar billentyűzetes, de nagyon szépen átmatricázhatók ha zavar. Az akksijuknak nem szokott gondja lenni, de ha tutira akarsz menni, kérdezz náluk utána. Ennyi kompromisszumot megér a dolog (tapasztalat), és legalább egy masszív, fémházas eszközöd lesz, az Ideapad meg a legtöbb ember keze alatt egy év alatt széthullik, mert semmi szerkezeti tartása, logikus kialakítása nincs az egésznek. Sok gépnél még a csavarok is műanyag foglalatban vannak benne... na, az aztán a hímes tojás, ha erősebben püfölöd a billentyűt akár átnyomhatod a ház alján a gombot is :)
#5 és #8 vagyok.
A Thinkpadek is jók, főleg az x20 szériáig. Sokak szerint az x30 szériától kezdve kezdtek elqrvulni kicsit a Lenovonál.
Az általad linkelt T420 kiváló gép (az Ideapadhoz képest mindenképp), de a szakma nagy általánosságban jobban szereti a HP Elitebookokat. Elvileg megbízhatóbbak, ezért is mutattam azokat. De nagyon mellé egyikkel sem lőhetsz, majdnemhogy mindegy, mit választasz, ez nem az a szint, ahol orbitális gondok lehetnek :)
Amelyik jobban tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!