Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez a konfig jó?

Szerintetek ez a konfig jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Most tervezek gamer pc-t venni, 210000 ft a keret. Én ebből ezt állitottam össze:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Tudom, hogy i5 jobb lenne mint a pentium de a proccit 3-4 hónapon belül lefogom cserélni egy i5 7500-ra. Ha valaki tud egy jobb konfigot ebből a pénzből akkor azt szivesen várom, csak annyit hozzá, hogy ssd-t mindenkép szeretnék

2017. júl. 4. 12:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jó az a 1050Ti is (bár használtan érdemesebb venni), de én még mindig azt tartom a legokosabb döntésnek, ha megvárod, hogy lemegy a 1060 6, vagy 3GB változata, mert alapvetően sokkal erősebb a 1050Ti-nél.

Egy kis compare: [link]

Az FHD max, sőt még egy picivelma max alatti beállításokkal sem bírkózik meg maradéktalanul. De nagyon jó opció lehet, ha nem játszol AAA címeket (CoD, BF, AC, FC, stb.).

2017. júl. 5. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!