Szerintetek ez a konfig jó?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most tervezek gamer pc-t venni, 210000 ft a keret. Én ebből ezt állitottam össze:
Tudom, hogy i5 jobb lenne mint a pentium de a proccit 3-4 hónapon belül lefogom cserélni egy i5 7500-ra. Ha valaki tud egy jobb konfigot ebből a pénzből akkor azt szivesen várom, csak annyit hozzá, hogy ssd-t mindenkép szeretnék
2017. júl. 4. 12:38
11/11 anonim válasza:
Jó az a 1050Ti is (bár használtan érdemesebb venni), de én még mindig azt tartom a legokosabb döntésnek, ha megvárod, hogy lemegy a 1060 6, vagy 3GB változata, mert alapvetően sokkal erősebb a 1050Ti-nél.
Egy kis compare: [link]
Az FHD max, sőt még egy picivelma max alatti beállításokkal sem bírkózik meg maradéktalanul. De nagyon jó opció lehet, ha nem játszol AAA címeket (CoD, BF, AC, FC, stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!