Készülök venni egy új PC-t, ám egy másik, HDMI porttal rendelkező monitorra már nem lesz keret. Mit kellene vennem?
Adott egy videókártya: Gigabyte GTX1050 2GB GDDR5
Illetve egy monitor, amin csak D-sub bemenet van. Olvasgattam a neten, valahol azt írták hogy adapter kell, valahol azt hogy konverter, meg aktív. Tudnátok linkelni egy olyan eszközt, amellyel meg tudom jeleníteni a monitoromon normális képminőséggel a videókártya által generált képet?
Itt egy példa:
Ez egy kicsit drága, lehet sokkal olcsóbban találni, és nem tudom, hogy a 1050-hez jár-e alapból, de az én 960-amhoz kaptam a dobozában alapból egy átalakítót.
itt ugye az a kérdés ez aktív átalakítós-e vagy sem, mert a hdmi, ahogy a dvi-d és a display port is csak digitális jelet ad ki, analógot nem, tehát ha nem aktív átalakítós akkor sajnos nem fog menni.
Ennél pl aktív az átalakítás, szóval ez biztos jó. Amit az első linkelt az is lehet hogy jó, csak nem én személy szerint nem tudom, hogy aktív átalakítós-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!