Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van-e rá mód, hogy egy android...

Dbman kérdése:

Van-e rá mód, hogy egy androidos telefon alaplapját hozzákapcsolom a PC-mhez és azt tesztelni, akár használni tudom a telefon kijelzője nélkül? Van-e valamilyen android periféria emulátor ilyen esetekre?

Figyelt kérdés
Előzmény: hobbi szerelő vagyok és sokszor felajánlanak nekem törött képernyős telefont, de nem tudom, hogy érdemes-e vele foglalkozni. Ha bármilyen módon tesztelni tudnám az alaplapot, az sokban segítene.

2017. júl. 4. 09:39
 1/1 anonim ***** válasza:
lehet tesztelni igen, samsung galaxy note 7-nél is egy szerverparkra kötötték rá a mobilokat teszt alatt, kérdés hogy le is lehet-e tölteni valahonnan, mert ezek eléggé bizalmas dolgok (felépítés, programozás stb).
2017. júl. 4. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!