1730ghz-es 1magos laptopom van ! 1,5gb ddr2es mamoriával ! És egy 320gb-os sata vinyoval!
Érdemes lenne rakni 4gb ramot bele?És egy 120gb-os ssd vinyot ?
Szerintettek érdemes lenne megcsinálni és észre venném a kulombséget ?Vagy pedig az 1magos proci miatt semmi értelme nem lenne!?
2017. júl. 3. 22:31
1/8 anonim válasza:
Alap szabály. Laptopot nem tuningolunk, viszont amit te írtál az nem tuning, hanem fejlesztés. A különbséget pedig 100% hogy észrevennéd, sokat javulna a teljesítménye és a gyorsasága tőle
2017. júl. 3. 22:36
2/8 anonim válasza:
Az első jól írja, még annyit tennék hozzá, hogy 1 magos laptopra miért akarsz költeni ennyit? Ssd jó ötlet, de véleményem szerint legalább legyen alatta egy kis t7500-as cpu vagy jobb.
2017. júl. 3. 22:38
3/8 A kérdező kommentje:
387mb-os alaplapi video kártyám van benne !
És sajnos a laptopomba nem lehet tenni video kártyát!
És pontosabban azért kérdeztem mert ha mongyuk játszani szeretnék akkor ugyebár 387mb video kari meg egy 1magos 1,7es proci semmit nem fog érni!hiába van benne 120gb ssd+4gb ram
2017. júl. 3. 22:41
4/8 anonim válasza:
Játékra abszlút felejtős, ilyen téren nem tudsz mit tenni vele.
2017. júl. 3. 22:56
5/8 anonim válasza:
4gb RAM és egy 120Gb-os SSD kb. 35.000Ft újonnan. Eladod a laptopod és összeszedsz hozzá valamennyi pénzt és 120.000Ft-ból már lehet összerakni egy olyan gépet, ami viszi szépen a mai játékokat is. Ha régebbi játékokkal akarsz játszani akkor még ennyi pénz sem kell. Laptopokat alapból sem prefarálom, munkára jó és kényelmes, de játékra biztosan nem vennék csak felsőkategóriás laptopot, aminek az árán már egy sokkal jobb asztali gépet kapsz. Ha esetleg a gépépítés mellett döntesz, akkor írd le és segítünk összerakni a legjobb ár/érték arányú gépet a te keretedben.
2017. júl. 4. 00:17
6/8 anonim válasza:
A RAM és SSD csere sokat lendítene.
DE! CPU és IGP annyira gyenge, hogy nem érné meg!
Karácsonyig össze tudsz még spórolni egy keveset. ;-)
2017. júl. 4. 07:53
7/8 A kérdező kommentje:
Sogorom teszi bele a ssd-t meg a ramokat!Szóval kb 10-12ezerbe fog kerülni!Annyira nem vészes!
Csak nem tudom mit kezdek 1magos procival meg egy alalplapi video kártyával 120gb ssd meg 4gb ram mellet!
Szóval tuti jobban pörögne !De!Szerintem semmi értele nem lenne :/
2017. júl. 4. 08:59
8/8 anonim válasza:
Ebben az esetben viszont megválaszoltad a saját kérdésed. Mint már írtam, próbálj meg összegyűjteni valamennyi összeget, amiből később veszel egy gépet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!