I5 7600-ra szeretnék újítani, megéri?
Figyelt kérdés
Maximum 100-110 ezret szánok gépfejlesztésre.
A mostani gépem: processzor:AMD FX 6300, videokártya:R7 260X OC 2GB, RAM:8GB, a többi része lényegtelen.
Ezt tenném az "új" gépbe:i5 7600,MSI B250M PRO-VD,8GB 2133Mhz.Megéri így újítani?
2017. júl. 2. 22:49
2/6 anonim válasza:
Ryzen 5 1500x legyen a CPU 54 ezer Ft és 4 mag/8 szál és húzható. Egy AM4-es B350 chipsetes alaplap 30 ezer Ft és hozzá még a memória ugyanannyi. Szerintem ez jobban megéri és úgy írom, hogy i5 7500 felhasználó vagyok!
4/6 anonim válasza:
Én 2 hónapja vettem nem bántam meg, de lehet azóta jobban megéri a Ryzen.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Akkor utánanézek a Ryzeneknek.
2017. júl. 3. 09:28
6/6 anonim válasza:
elégé cpu intenzív játékok jönnek ki manapság . Így mindenképpen megéri a váltás , ryzen vagy intel amelyik jobban megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!