Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A Gépem hulla lett. Azt...

A Gépem hulla lett. Azt ajánlották nekem, hogy nézzem meg a kondikat. Mik azok a kondik? És mire jó az alaplapon? És honnan tudom, hogy jó vagy tönkre mentek-e?

Figyelt kérdés

2017. júl. 2. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
2017. júl. 2. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Az alaplapokon nagyrészt az áramellátásért felelős.
2017. júl. 2. 18:34
 3/7 anonim ***** válasza:
a tápegységed pusztult el szerintem . De mért nem írod le a konfigodat pontosan . És a tápot is írd le típusra pontosan !+! mert nem vagyunk jósok , gondolat olvasok stb !!
2017. júl. 2. 18:48
 4/7 anonim ***** válasza:
kondi, kondenzátor. Számodra egy kerek magas bigyó, mint amit az első küldött. Akkor rossz egy kondenzátor ha a teteje kicsit púpos, pont mint a fotókon amit küldött az első. Ha szép lapos a teteje akkor valószínű jó.
2017. júl. 2. 20:37
 5/7 Hominida ***** válasza:
Miután megnézted a kondikat, vidd a gépet szervizbe, mert ott még egy csomó más dolgot is meg tudnak nézni. Mellesleg ha megnézted a kondikat, és találtál rosszat, akkor is szervizbe kell vinned a javításért.
2017. júl. 2. 22:45
 6/7 A kérdező kommentje:

egy hűségesen megszólgált PC-ről van szó.

egy ASUS M2N-MX SE PLUS ALAPLAP, TÁP: Sinan/500W/SL500-A/

Bekapcsolom a gépet, majd leáll, majd újra bekapcsolom, de se kép,se egér,se billentyűzet, se BIOS/BIOS Controll, hanem hulla. Eddig szerintem még a kondik is jók benne, de továbbra ellenzőzöm őket.

2017. júl. 3. 08:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Ja és, ha reset gombot nyomom meg akkor reseteli a gépet, de le is állítja.

Szóval Reset = Leállítás nagy hülyeség, hogy össze keveredett.

2017. júl. 3. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!