Melyik VGA-val tudnék 60FPS-el játszani 4K-n középszerű beállítások mellett?
Nem szeretném megvenni az adott vga-t idén (az ethereum mining miatt). A rendes (ethereum mining előtti) árán 180-170-nél nem szeretnék többet rá költeni.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
https://www.youtube.com/watch?v=Aud_Xa57Dio
4k-n mediumon se bírja a fix 60-at, ahol már kicsit is komolyabb a kinézet, szóval ezt hagyjuk szerintem.
A 1060 sajnos nálam nem opció, mert a 1060-hoz egy igen hasonló VGA-m van jelenleg (GTX970), tehát alig lépnék vele.
#1: igen tudom, hogy csak (ha jól tudom úgynevezett) fizikai és nem digitális (ebben hogy így hívják nem vagyok biztos) felbontás érdemes használni, mert a többinél mosódik a kép. Azonban a 4K nem kétszerese, hanem négyszerese a FullHD-nak, tehát akkor jó az infó csak nem 2 pixel hanem 4. A 1070 is egy jó választás azonban azzal valszeg csak az 1440p menne kielégítően, az viszont nem jó, mert köztes felbontás... szerintetek tud úgy skálázni a monitor, hogy a 2.25 (ennyiszerese a 4k a WQHD-nak) pixel egészre jöjjön ki? Mert a WQHD-t (1440p-t) szokás 2K-nak is hívni amit ebből az okból nem értek... az fele a 4K-nak, de valójában nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!