Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen VGA lenne megfelelő...

Jancsika231 kérdése:

Milyen VGA lenne megfelelő utódja egy HD7870-nek?

Figyelt kérdés

Úgy tűnik felmondta a szolgálatot a 4,5 éves kártyám és nem vagyok nagyon benne a dolgokban, ezért kérném a segítségeteket.

Egy olyan AMD kártya lenne a legjobb, ami támogatja a freesync-et (ha már a monitor ilyen), de nem ez a legszükségesebb dolog.

Konfig amibe kerülne:

asus h81M, i5-4460, 2x4 gb ram, thermaltake hamburg 530w

Irányár: 50e körül

2017. júl. 2. 02:14
 1/3 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
AMD kártyákból halott a piac. A bányászok felvásárolták őket. RX560 lenne ilyen árban. Januárban ennyiért még RX470 is volt.
2017. júl. 2. 02:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva elég rosszkor adta fel a szolgálatot... Ha nem fontos most az új videokártya a játékok miatt, addig ellennék a helyedben az alaplapi kártyával és várnék addig míg nem lesz újra normális kínálat.

Újonnan 60K környékén elég jó vétel lenne egy RX 570, de erre most esély sincs a bányászok miatt... esetleg később.

NVDIA terén gtx 1050ti, de ugye ez nem Freesynces, meg fel is ment most ennek is az ára... :S

Ha nem fontos, hogy lényegesen erősebb legyen a mostani kártyádtól, csak hozza a szintet, akkor egy RX 460 is megfelelő lehet, 4Gb-os változatot próbálj meg 36K alatt találni...

[link]

Vagy használtan R9 380 4Gb... 51+K környékén mennek most, ami őszintén szólva egy picit sok érte, mert én 2015-ben 63K-ért vettem boltból, de hozza és meg is haladja minimálisan egy 1050ti szintjét.

Ez a helyzet sajnos, AMD-s kártyát újonnan 50K környékén nem kapsz csak túlárazottat aminek a valós értéke max. 35K lenne...Sőt, légyegében 460-560-on kívül mást nem is kapsz. RX 470-480-570-580 meg nincs ... A Vega előrendelhető már, de az nem ez a kategória.

2017. júl. 2. 02:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen én is, hogy elkezdtem bújni a netet újabb kártyát keresve láttam, hogy a tavaszi kiszemelt (akkor is kezdett hanyatlani a vidikari, de mivel elszállt az egyik venti és csere után úgy tűnt életképes végül nem vettem újat) már nincs a boltokban. Meg úgy egyáltalán olyan kártya, ami azért jobb is lenne nem csak újabb...
2017. júl. 2. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!