Megéri lecserélni a Videokártyám és a processzorom? (játék miatt, gamerek válaszát várom )
A jelenlegi gépem:
alaplap: MSI P43-C51
proci: Intel® Core™2 Quad Processor Q6600
procihűtő: Cooler Master's Hyper 212 proci hűtő
VGA: Gigabyte Radeon HD 6850 1GB OC
Ram 4 giga 1600 MHz
táp: FSP bluestrom 400w
És most tolom rajta a bf1 et, csak sajnos van hogy le esik az fps szám. Ezért gondoltam hogy cserélem a procit és a videokártyát.
Procit erre: q9400
Videokártyát erre: Gigabyte HD 7790 2GB GDDR5
Csak azt nem tudom hogy a táp csatlakozó jó lesz e a videokártyához? És az alaplap hoz a processzor?
Szerintetek?
BF-ek vagyis, maga az engine-je, a FrostBite, az inkább proci igényesebb.
Nekem egy GT740 2 GB GDDR5
16 GB DDR3
és egy I5 3470S procim van, megy a játék 43 70 fps-el (43 alá nem ment még egyszeresem. :D)
# 11/12
válaszát adom. A motor cpu igényes .
Kérdező neked meg már írtam egy használt konfigot i5 procival , ami ennél a játéknál elengedhetetlen .
Ha felhúzod 3 ghz -re akkor sem lesz sokkal jobb , mivel nagyon régi a proci így a hirtelen fps be esések 1-2 re elkerülhetetlenek . A quadro procik nem hozzák már egy első genes i5 proci teljesítményét sem , mivel egy q 9650 vagy vele megegyező xeon 4 ghz-en tud 40-50 fps-t beállítástól függetlenül , addig egy i5 750 már 3.5 ghz-en 60+ felett teljesít átlagban 4 ghz környékén meg már stabil 70-80 fps meg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!