Milyen kompresszort vegyek számítógép és billentyűzet tisztításra?
Figyelt kérdés
Lehetőleg minél olcsóbbat, de olyat ne ami erre a célra nem jó mert akkor semmi értelme...
keretem 10-15 ezer forint.
2017. jún. 30. 23:08
1/10 anonim válasza:
Ipari hasznalatra kell, vagy otthonra? Mert otthonra eleg egy sima spray (2000 HUF korul van), vagy egy sima porszivo plusz egy puha ecset. Ipari felhasznalasra mindenkepp olyan kompresszor kell, ami nem szennyezi olajjal a levegot, amit kifuj.
2/10 Dzseri válasza:
ennyi pénzért már kapsz egy olcsóbb lombfúvót :-D
3/10 anonim válasza:
Én egy 300 ft-os 1 colos festőecsetet vettem és tökéletesen működik. A billentyűzetet meg úgy takarítom, hogy leszedem az összes billentyűt, lemosom őket. Az alatta levő részt pedig az említett ecsettel kitakarítom. De ha neked van 15 ezer forintod egy olyan eszközre, amit évente egyszer használsz, ám legyen. Bár szerintem sokkal jobban jársz, ha évente egyszer veszel egy sürített levegős palackot. Az ára 5-600 ft. Ha évente kettőt veszel, akkor is a 15 ezer ft 15 évig elég.
5/10 3 napos mákos lecsó válasza:
Én ilyesmivel takarítom: [link]
6/10 A kérdező kommentje:
Otthoni használatra kell, és kb. havonta takarítok. Palackos megoldás azért nem szeretem, mert gyorsan kifogy, nagyon hideg ha pár percig használom, és nem egy gép van otthon.
De ha szerintetek is a palackos megoldás a jobb, akkor maradok annál. Csak kíváncsi voltam, hogy van e más megoldás is mint a kompresszor.
Köszi a válaszokat!
2017. júl. 1. 10:54
7/10 3 napos mákos lecsó válasza:
Megnéztem mi van itthon. Igazából ez alatt ( [link] nem éri meg kompresszort venni. Nekünk 12 éve ez van, és még nem volt rá probléma. Mondjuk nem hobbi felhasználásra vettük. De a gépeimet ezzel takarítom.
8/10 A kérdező kommentje:
Aha :/
Akkor marad a palack. ty
2017. júl. 1. 11:37
9/10 Hominida válasza:
Rövid fújásokkal használd a palackot, akkor nem lesz annyira hideg.
10/10 A kérdező kommentje:
Igen, tudom. De sok a takarítani való :D
2017. júl. 1. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!