Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az AMD Semptron 140 processzor...

Az AMD Semptron 140 processzor 64 bites?

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy tud 64 bites műveleteket végezni (gyártó weblapja ezt közölte). De van-e olyan, hogy csak szimulálja...?

Csak mert nem tudtam feltenni a 64 bites, Ubuntu Linux 10.04-et. Azt írta ki hogy javíthatatlan hibával találkozott. MOst akkor ebbe bármi lehet. SZerintem a lemez nem hibás. Talán rossz lenne a CD-rom? Vagy kevés neki az 512MB ram? Vagy ennyire szutyok lenne a Gigabyte M68M-S2P alaplap?

Vagy az lehet gond esetleg, hogy P-ATA winchesterre akartam telepíteni? (egyébként még csak a RAMba töltött be az OP rendszer, és akkor már hibát észlelet, utána ujraindult a gép.

Mi lehet a megoldás?

2010. máj. 20. 13:15
 1/3 anonim válasza:

memtest

hiren's boot cd-> merevlemezteszt

ha minden ok akkor frissíts bios-t és után próbáld meg.

ha nemjó akkor vmi van az olvasóddal vagy a cd-vel.

2010. máj. 20. 14:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi. De mi ez a hiren's boot cd? A program neve...? Vagy linuxos parancs?
2010. máj. 20. 14:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Közben megfejtettem a dolgot: A fent említett processzor 64 bites, de legalábbis 64bit kompatibilis, mert nekem fel ment rá, és működik a 64bites Ubuntu Linux 10.04.

Azt hiszem hogy a CD ROM volt a hibás. A másik CD ROMnál is hibát írt ki már a telepítés megkezdése előtt, de nem fagyott le, hanem szépen feltelepült.

VIszont ez a processzor nekem nem nyerte el teccésemet, mert valahogy nagyon lassú vele a gép. AZtán lehet,h ogy ez az alaplap hibája, de mind1. Senkinek nem javaslom.

2010. máj. 22. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!