Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mekkora partíciót hozzak...

Mekkora partíciót hozzak létre a Windows 10-nek? Többi lent!

Figyelt kérdés

1TB merevlemezem van csak ketté van osztva, a C: meghajtónak most 80 GB van meg adva.

Most 80 GB van meg adva, de már csak 5 GB szabad hely van, lehet mert vírus van a gépemen mert feltelepítettem a popcorn timot. Három játék volt fent de az egyiket le kellet törölnöm mert már csak 200 MB szabad helyem volt, de lehet már nem szedek le játékokat többet (még nem tudom).

Szerintetek menyi helyet adjak meg a Windows 10-nek?

80-160 GB?

Elvileg a Windows 10 foglalja el a legjobban a tárhelyet a sok frissítéseivel, amikkor még Windows 7-t használtam ugyan így 80 GB volt de akkor volt mindig 10-12 GB szabad helyem de itt a Windows 10-en nem.

2017. jún. 30. 15:58
 1/1 anonim ***** válasza:
Ne telepítsd játékot a Cre és akkor leférsz a 80 gigás partición is, minden adatot a többi particióra mentsél
2017. jún. 30. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!