Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Windows 10 telepítésnek mi a...

Windows 10 telepítésnek mi a baja?

Figyelt kérdés

Vadi új Acer laptopról van szó.

Semmi op. rendszer nincs rajta, ha elindítjuk bejön egy windowsos képernyő amin a 0x0000034 hibakód van.

Ha pendriveról próbálunk bootolni, amin rajt a windows 10, arról sem akar semmitsem csinálni, ugyan ez a hibakódos képernyő jön be, pedig érzékeli a pendriveot, de nem talál rajt op rendszert.

Miért van ez?

Mi lehet a baj?

Köszönöm a segítséget!

2017. jún. 29. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy rosszul raktad fel a pendrivera a Windowst (gondolom egyszerűen átmásoltad). A Rufus segédprogrammal, vagy az Universal usb installerrel rakd a pendrájvra, így már tudod telepíteni.

https://www.youtube.com/watch?v=1CS88qw1kUU

2017. jún. 30. 00:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Tudom

Rufussal raktam

Fájlrendszer átlett állítva ntfs-re

Már telepítettem több gépet is, informatikát tanulok de ilyen még nem volt, hogy ha pendrive nincs is rádugva, és op rendszer nincs is a gépen bejön egy wibdows hibaüzenet...

Lehet hogy csak dvd-vel indulna el?

2017. jún. 30. 00:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Partition scheme and target system type: legyen GPT partition scheme for UEFI computer, feltéve hogy a gép támogat UEFI-t (ha új akkor elég valószínű hogy támogatja). Fájlrendszer legyen FAT32. FAT32!
2017. jún. 30. 03:36
 4/4 A kérdező kommentje:

És így akkor ne bios, hanem uefi módban indítsam?

Nekem kicsit még bonyolult ezaz uefis hülyeség...

Megszoktam régebbi biosnál, pednrive be, boot menü, kiválaszt és bootol...

2017. jún. 30. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!