Pety001 kérdése:
Milyen programok kellenek ha uj windowst telepitek?
Figyelt kérdés
vagy mi szükséges hozzá2017. jún. 29. 09:39
1/6 anonim válasza:
Nyilván egy Windows telepítő, meg a driverek a géphez. Utána meg amit akarsz programot, azt letöltöd netről.
2/6 A kérdező kommentje:
De föltelepitem a windows. es akkor mik a szükséges programok amiket lekell töltsek? pl: nvidia,speker...
2017. jún. 29. 10:24
3/6 CspCsj válasza:
1. Az eszközkezelőben az ismeretlen és egyéb eszközök illesztőprogramjai (illetve a szabványos Microsoft video és audio programok helyett a gyártói).
2. Védelmi programok.
3. A mindennapi használathoz és munkához szükséges segédprogramok.
4/6 anonim válasza:
Az, hogy kinek mi kell, használattól függ. Most én hiába írom oda neked, hogy tedd fel az Atomot, ha te történetesen nem programozol, sosem fogod használni, mint ahogy pl én sem használom a Facebook Messengert, pedig sokan igen.
5/6 A kérdező kommentje:
nekem az alapveto programok neve kell szoval ilyen hogy Nvidia,avg,realteck,..
2017. jún. 30. 19:13
6/6 anonim válasza:
De ez a gépedtől függ... tedd fel az everest home-ot az kiírja, milyen illesztők kellennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!