Tudnátok ajánlani egy gamer egeret 10 ezer Ft környékén?
Figyelt kérdés
Annyi a kritériumom, hogy vezetékes legyen és lehetőleg lézeres.2017. jún. 28. 22:07
1/5 anonim válasza:
lézereset ne vegyél. ss rival 100 .
2/5 Fecóka2 válasza:
Szia!
Nekem az A4-tech egerei váltak be leginkább.
Pl X7
üdv.
Fecóka
u.i: Gamer egérpad is jótékony tud lenni. :)
3/5 anonim válasza:
Felejtsétek már el a lézeres egereket! Valami barom tizenöt éve kitalálta, hogy a lézeres egér pontosabb, azóta nem bír kimenni a köztudatból. A legjobb egerek mind optikai szenzorral vannak szerelve.
10 ezer körül a legjobbak:
ASUS ROG Sica
SteelSeries Rival 95
CM Storm Alcor
Cougar Minos X3
Logitech G203
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem régebben volt egy A4Tech glaser egyetem (ami lézeres), és nagyon szerettem, minden felületen lehetett használni és baromi pontos volt. Utána váltottam egy Gigabyte M6900-ra ami csak optikai, de sokkal rosszabb, mint az A4Tech volt. Csak egérpadon lehet használni, de sokszor még ott is gondjai vannak. Szóval ezért akarok lézeres egeret.
2017. jún. 29. 07:17
5/5 anonim válasza:
ASUS ROG Sica
és g203 ezek közül a legjobb szenzoros . A g203 picit pontosabb szerintem de számomra a pixart 3310 és a mercury szenzor is tökéletes de minimálisan a mercury szenzor pontosabb tapasztalatim és hosszas használat után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!