Meghalt a merevlemez vagy talán csak a csatlakozó húzódott ki?
A gépben van egy SSD amire az op. rendszer is fel van telepítve és egy 2 gigás HDD amin minden egyéb programok, fájlok vannak. A gép pedig mintha nem érzékelné a HDD-t. Ha pl próbálnám megnyitni (Win 10, Ez a gép menüpontnál) akkor is egy ideig mintha próbálná betölteni, fent megy a zöld csík lassan, majd kiírja, hogy D meghajtó nem érhető el, a paraméter nem megfelelő.
Korábban az volt a baj, hogy a gép folyton akadozott, szaggatott akármit csináltam rajta. Az egér is akadt meg a hang is betorzult, recsegett ilyenkor. Gondoltam átfújom kicsit a gépházat hátha túl poros volt vagy valami. Ugyanis nem volt vírus sem a gépen, legfrissebb driverek is fel voltak telepítve. Ja és nem egy gyenge gépről van szó 600 wattos Cooler Master táp I7 3770k proci, GTX 660 videókártya 16 GB rammal.
Aztán átfújás után a szaggatás probléma megszűnt, viszont azóta meg ez a helyzet. Valamiért a bootolás is nehezebben megy azóta, sokkal lassabban.
Szerintem a 2 gigás vinyó jó ,hogy idáig bírta. Vegyél egy másikat, mondjuk két terásat. Pont 1000x annyi hejed lesz rajta :D
Ui:Milyen CM táp az?
Komolyra fordítva a szót:
-Nézd meg ,hogy kihúzódott-e a HDD-d, gondolom 2 terás, nem 2 gigás.
-Lehet ,hogy a táppal van valami, és nem ad le áramot a vinyónak. Lehet ,hogy alaplap hiba, benyelhettél valami vírust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!