Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezek az adatok normálisak?

Ezek az adatok normálisak?

Figyelt kérdés

5 perc witcher 3 játék után

72 fok a proci

76 a gpu

i7 7770k

Gtx 1080gigabyte g1 gamming

a proci hütő be quiet pure rock

táp 500 w be quiet pure power 10

eddig integralt kari volt benne mert most tellett csak rá és bármivel használtam integraltat jó nyilván nem tudtam úgy terhelni 60 fokig ment ez nem abnormális adat?

szinte zsír új minden tehát se paszta semmi nem lehet a baj.

köszi

2017. jún. 27. 12:18
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Ja lehet a CPU körül nem jó valami, pasztázd újra vagy kérj meg valakit ha nem értesz hozzá.
2017. jún. 27. 15:39
 32/37 A kérdező kommentje:

nem tudom hogy csak a paszta lesz e a baj foglalmam sincs.

minden jól van berakva nem tudom annyira nem lehet elrontani azt a pasztázást neten össze vissza nyomkodja egyik srác a videoban és mindnél kb egyforma a hő.

Amikor integralt volt nem volt baj 60 fokig ment most ez a kari benne van és kazán :D ez vicc. ha ujra pasztázom és nem jó beleteszem ventit nem jó akkor mivan? EZt a proci hűtőt is szaki ajánlotta prohardveren. nem értem akkor ennek a gépnek normálisan kéne működni a házzal sem tudom mia baj hisz külföldi vidókba is van hasonló konfiggal semmi baj. Már végképp nem értem.

2017. jún. 27. 15:47
 33/37 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen Proci hűtőm van szóval nem azzal van gond.
2017. jún. 27. 16:27
 34/37 A kérdező kommentje:

megnéztem normálisan illeszkedik minden a ventinél mmint sztem jól van rárakva nem lötyög semmi.

akkor csak a pasztára tudok már csak gondolni.

2017. jún. 27. 16:30
 35/37 A kérdező kommentje:
még egy kérdés lehet ez a rammal szemben van aza borda rá van irva asrock oda ér hozzá a videó kártya mert olyan nagy ahhoz a bordához vagy mi az lehet baj? ha rajta van kicsit. Bár máshova nem lehet tenni karit.
2017. jún. 27. 16:35
 36/37 anonim ***** válasza:
Az nem gond.
2017. jún. 27. 18:07
 37/37 A kérdező kommentje:

köszi de mitől lesz 80 fokos obs nél ?

csak a paszta lehet?

2017. jún. 27. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!