Egy Intel Q8400 (4 mag,2.66GH) ki tud hajtani egy RX 460 2GB GDDR5-öt?
Figyelt kérdés
2017. jún. 26. 16:13
1/4 anonim válasza:
Határeset, lesz CPU limited, szóval nem fogja teljesen kihajtani. Én a helyedben megfontolnám a platformváltást, ha a pénztárcád engedi. Ha nem, akkor inkább vegyél egy használt, de még garanciális videokártyát.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ.
De viszont használtan venném,szóval cserélni nem nagyon tudok.
Szerinted ezen futnának a mai játékok? Low-miden?
2017. jún. 27. 06:49
3/4 anonim válasza:
Attól függ milyen felbontású monitorod van. Nézz szét youtube-on, van egy rakás összehasonlítás. Amúgy a játékok nagy része menni fog közepes beállítások mellett.
4/4 anonim válasza:
Nekem Q8400 am van 7GB ddr2 rammal és egy RX 560 4GB os karival BF1 multiba megy full HD medium 60 fps el :D szerintem épp hogy nem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!