Milyen CPU hűtőt vegyek? Ami jól lehűti az i5 6600k-mat?
Azt is írd le légyszives, hogy mennyit költenél rá
A be quiet házban egy be quiet dark rock 3 toronyhűtő pl szerintem jól mutatna
Hogy vízhűtő vagy toronyhűtő, én annyit mondok, hogy a toronyhűtőnél ha elromlik a ventilátor azt gyorsan észreveszed és kicseréled, vízhűtésnél már több hiba is lehet, elromolhat a pumpa (nem valószínű, hogy ezt látni fogod), elromolhatnak a ventilátorok is illetve ha kilyukad az egyik cső akkor szintén gáz van. Egyszóval toronyhűtő kevesebb macera és ha nem egy kínai 3000 forintosat veszel, akkor ugyan olyan jol hűt mint egy vízhűtő
hogy ne lenne jó rá ?
azért mert nincs a leírásban még jó .
ebben a konfigban is ez van :
Pcx-en néztem
Dark rock 3 20000ft
Dark rock pro 3 25000ft
Mindkettő jó 1151-es foglalathoz
Akkor menj biztosra, nézd meg a gyártó weboldalát
Ki van emelve a 1151es támogatás a sima 3asnál és a pro 3nál is
25-ért Noctua NH-D14-et is kapsz.
Egyébként a Dark Rock 3 is kompatibilis. Erről mindig a gyártó hivatalos oldalán kell meggyőződni, nem pedig mindenféle ergya PC "szakértőkre" hallgatni, és a webáruházak/árukereső műszaki leírásaival sem kell különösebben foglalkozni, mivel az sokszor hiányos vagy téves, lásd pl. amikor a GTX 1050-et 1050Ti-ként hirdetik stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!