Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van valakinek új MacBook...

Van valakinek új MacBook Pro-ja TouchBar-al? Nekem tök gáznak tűnik.

Figyelt kérdés
Nekem csak akkor tűnne praktikusnak ha nem fent, hanem lent lenne, a touchpad fölött.

2017. jún. 23. 09:01
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Nekem meg abszolút nem tűnik praktikusnak. Mondjuk egy macbook sem praktikus, mindegyik drága azt kapsz érte egy irodai gépet ami 1 másodperccel gyorsabban tölti be a guglit, mint a legolcsóbb laptop a teszkóban. És a teszkóson legalább futnak a játékok.
2017. jún. 23. 11:36
 2/3 anonim ***** válasza:

# 1 Haha...

Használnál 1-2 hétig egy Macbookot munkára, miután teljesen kiismerted a rendszert, majd utána visszatértnél a nehéz, vastag, műanyag, hányinger kijelzős, lassú, Tescos consumer gépre, teljesen más lenne a véleményed.

Évekig dolgoztam Dell XPS gépen, Windowson, az egy teljesen okés gép volt, persze az fényévre van az általad felsorolt "teszkós" gépektől... De mióta Macet használok jóval hatékonyabban, gyorsabban végzek el egy adott munkát.

Kérdésre válaszolva, teljesen jól használható, és elérhető helyen van a TouchBar, eleinte bennem is felmerűl a kérdés,hogy hogyan fogom normálisan elérni. De mivel az egész gép nagyon kompakt, így ha a csuklótámasz felsőbb részéhez helyezem a kezem, minden gond nélkül elérem a touchbart a billentyűzetet és a touchpadot is, anélkül,hogy össze vissza kéne ide-oda nyúlkálni a kezemmel.

Sőt ma már annyira megszoktam, hogy hiányozna ha nem lenne,például Final Cut Pro-ban sokszor használom, és nagyon jól szokott jönni.

2017. jún. 23. 12:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Na azért nyilván egy teszkós géphez hasonlítani elég gáz. De valljuk be ma már semmivel sem rosszabb egy windowsos laptop mint egy macbook (op rendszert hagyjuk, elég szubjektív) De nyilván ennek is megvan az ára, és olyankor már nincs is akkora árkülönbség (még mindig olcsóbb)
2017. jún. 23. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!