A videó kártya a rossz vagy egyéb?
NVIDIA gf 9800 gx 2
Eredeti 32bites vistam van.
Winyót már leformáztam egyszer szóval nem lehet vírus.
Amikor bekapcsolom a gépet és bejön az a rész ahol bootolna na már ott mindenféle hülyeségeket kiir amiknek nem kéne ott lennie és amikor bejön az asztal tiszta csíkos az egész ( de csak halványan látszik) és ahogy felrakok egy drivert és újraindítom a gépet kékhalál mikor betöltötte a a windowst.
Csak a videó karimra és a ramra nincs garancia.
Megoldható probléma vagy cserélni kell valamit?
Szerintem a videó kártya a bűnös. Ha túl van húzva, akkor az a baja, azt kiszedheted, ha nincs akkor próbáld meg egy Live linux (pl. ubuntu) cédéről indítva a géped, ha ott működik, akkor driver vagy windows hiba.
Ha semmi sem megy, megpróbálhatod a videó BIOS-od frissítését is, hátha az helyrehozza. Ha már ilyen kártyád van, és garancia sincs rá, akkor legalább próbálj meg mindent, mielőtt cseréled...
Ja igen azt kihagytam,hogy jó egy évig rendesen tudtam használni.(persze hogy 1 hónapja járt le a garancia :S)
Am esetleg nem lehet hogy az alaplap rossz?Lehet hogy ahova bekéne dugni a videó kártyát annak van valami baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!