Szerintetek egy ilyen konfighoz elég egy Fsp 500W hexa+ -os táp? Illetve mi a véleményetek erről a konfigról? Többi lent.
Alaplap: gigabyte GA-B250M DS3H
Processzor: Intel Core i5 7500 3.4ghz
Videókártya: valószínűleg egy Asus 1050ti teszek bele de azt majd utólag ha lesz rá keret illetve ha lemegy az ára.
RAM: kingston 8gb ddr4 2400mhz hyperx fury black
HDD: toshiba 1tb 64mb
Táp: Fsp 500W hexa+
ház: sharkoon vg4 w
Ezt a konfigot Gamingelésre szeretném majd használni... Előre is köszönöm a válaszokat!
Elég az FSP 500W Hexa+, de nem valami minőségi, de nem lenne vele gond.
Helyette én mégis inkább
Összehasonlítás
Enermax Maxpro 400-at vennék, vagy ha telik, akkor egy minőségi Be Quiet! Pure Power 10 400W-ra vagy egy Fractal Design Integra M 450W.
HDD-nek én Western Digital Caviar Blue-t vennék.
Processzor terén jobban járnál egy Ryzen 1500x-el illetve egy hozzávaló MSI B350M PRO-VDH alaplappal, bár így kb. +2-3 ezer forinttal drágább lenne a konfig, így ha tényleg ennyire szűkös a keret, akkor egy i5 7500 se olyan vészes.
Hexa+ 500 helyett Be Quiet System Power 8 400W, ami erősebb nála!!!
Másik, itt a Ryzen család, sokkal többet kapsz a pénzedért, ha a középkategóriában nézelődsz.
Intel-nél csak a G4560 a nyerő.
Ramból jó egy Teamgroup Elite 2400 is, sokkal olcsóbb.
Vga pl. itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!