Milyen olcsó (bb) laptop lenne képes el futtatni a GTA 5-öt? (Grafikai beállításoktól függetlenül)
De még lehet a feljebb linkelt gép is épp hogy elég.
Nekem i7 5500u, 8GB RAM, 940M van, és low-medium beállítások között tudok úgy játszani, hogy nem akad. Ettől függetlenül megnyomja a gép hőfokát rendesen a játék, úgy hogy lehet én ennyiből egy asztali gépet vennék. 190-ből kijön egy gép GTX 1050 Ti-vel, i5 7500-zal, vagy AMD Ryzen-nel, és nem kell kompromisszumokat kötni. De ha minden kell (monitor is), akkor szerzel egy Pentium G4560-at, bőven megbirkózik a GTA 5-tel. Sajnos a 200.000 Ft körüli laptopok nem túl jók játékra. 8GB RAM, GTX 950, HQ-s intel proci minimum kell, no meg egy jó konstrukció a hűtés szempontjából.
Saját tapasztalatból mondom, játékra laptopot nem. Én is lefogom cserélni asztalira, mert nem az igazi. Kompromisszumokat kell kötni, egeret kell venni, mert touchpaddal egy agyrém játszani, a hűtés alapvetően nem az igazi, stb.
De ha nagyon laptop, akkor a linkelt gép nem rossz, de én még vennék bele +4GB RAM-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!