2 usb kábelt össze köthetek párhuzamosan?
Figyelt kérdés
Az van hogy van egy PS2-öm amin van egy külső ventillátor(12 v) és ez szeretném a PS2 két USB portjára rákötni. Próbáltam csak az egyikre de az az 5 v éppen csak életre keltette a ventillátort ezért gondoltam arra hogy csinálok egy kábelt ami 2 USB-ből megy a ventillátorra az már úgy 10 v és az már szerintem elég lenne.2017. jún. 21. 05:41
2/3 anonim válasza:
Az USB vezérlőd nem fogja komálni, ha sorba kötsz két USB portot. Le fogja vágni az egészet...
3/3 anonim válasza:
Általában ezek közös tápról kapják a feszt, meg a földet is. Ha az egyiknek a tápvezetékét a másiknak a földjére kötöd, akkor effektíve a tápot kötöd a földre. Abból pedig általában semmi jó nem szokott kisülni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!