Webkamera vásárlásnál mit nézzek főként meg a kiszemelt kamerán? Mit ajánlanátok 6000, max 7000 forint körül?
Felbontást(az ebből következő képarányt) és FPS-t néztem meg. Ezen kívül mi az ami még mérvadó egy webkameránál?
Tudni kell hogy javarészt live adásokra használnám és több olyan beszélgetős adásom is volt már ahol teljes képernyőre volt a kamera kirakva tehát így egy HD-től magasabb felbontás lenne a kedvező(1080p-be streamelek).
Mikrofon a kamerában nem elvárás mert később külön mikrofont is tervezek venni, és kétlem hogy ebben az árkategóriában olyan jó minőségű mikrofon lenne egy webkamerában amivel megelégednék.
Egy webáruházban találtam egy Canyon CNE-CWC3 webkamerát ami (5500 helyett most)4500 forint mikrofon is van benne és FHD(1920x1080).
Ezen kívül még a Media-Tech MT4040-et néztem (7000 helyett)6000 forintért ez 1600x1200-as 4:3-mas ami még nem lenne rossz. Ebben is van mikrofon.
Mindkettő 30 fps-el rögzít.
De olyan kamerákat is láttam ami 6000-8000 forintért csak 720p. Mi ez a nagy árkülönbség? Most akkor melyik kamerát válasszam, ti mit mondtok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!