Ssd-t akarok a gépbe, de nincs plussz tápkábel neki. csak egy flopy szabad, átalakítóval jó lenne? Vagy elosztóval pl a hdd mellé?
Figyelt kérdés
2017. jún. 20. 15:11
1/13 Dongaben válasza:
Miféle gép ez??? Ha még Floppy kábel van benne, akkor ne tégy bele SSD-t!
2/13 anonim válasza:
Nem gondolnám, hogy van floppy -> IDE/SATA átalakító, bár akár lehetne is. Elosztó az biztos van, inkább azt használj.
3/13 A kérdező kommentje:
na jó,lehet nem flopy,csak azt hittem..akkor ha elosztom a dvd-t,az is satás,vagy a hdd-t az úgy rendben?nem lenne jobb ha külön ágon menne?ehhez a részhez nem nagyon értek..
2017. jún. 20. 15:26
5/13 A kérdező kommentje:
intel core2quad,intel q45 chipset,
2017. jún. 20. 15:31
6/13 anonim válasza:
1-nek,: -a sötétség látom nálad nem hiány, inkább meg se szólaltál volna.
Minden tápnak van FDD kimenete, attól függetlenül hogy már nem használunk FDD-t, -de vannak eszközök amik igénylik ez a tápot pl. asus hangkártyák, stb.
Kérdezőnek.:
Vannak Y kábelek és SATA táp kábel,
együttes megoldással oldható meg.
7/13 A kérdező kommentje:
a kislánynak vettem,csak szeretnék egy ssd-t,mert csak javítana egy kicsit rajta
2017. jún. 20. 15:33
8/13 Dongaben válasza:
Valaki tudna linkelni olyan alaplapot, amiben Flopy csatlakozó van, és az SSD-vel gyorsabb lesz?
Köszönöm!
9/13 A kérdező kommentje:
azért mer nem tudtam mi az,nem vagyok hülye.van egy plusszba,úgy gondoltam biztos az.aki válaszolt értelmesen,annak köszönöm.sose foglalkoztam géppel,csak letöltök,írok,másolok.A lányomé,és szeretném ha jól menne.Azért köszönöm.
2017. jún. 20. 15:41
10/13 anonim válasza:
15:35 [link]
Itt ül mellettem a melós gépben, van rajta floppy csati és bizony ég és föld a különbség SSD-vel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!