Billentyűzet problémám van. Mi tévő legyek? Részletek lent.
Elvileg nekem rossz a ps2-s billentyű bemenetem (így vettem használtan), USB-s billentyűt használtam, de most mivel újra akarom tenni az Op-rendszert, nem tudom mert ott ahol írja hogy a CD-ről való induláshoz nyomjon meg egy gombot, egyedül ott nem müködik. Miért? A Biosban jó. Le is van formázva a vinyóm de egy olyan hibaüzenetet is kidob hogy hiányzik valami NLTDR vagy ilyesmi. Ötletek?
Van olyan hogy soros portos billentyű? lehet kellene egy ilyet szereznem, vagy valami átalakítót :/ Most próbáltam egy ps2-es billentyűt, bedugtam, villant egyet de nem érzékeli. A rendszereszközök között sem szerepel billentyű. Mondjuk az én gépem billentyű nélkül is betölt, pedig anélkül nem szokott nem?
Aki tud segítsen kérem.
Ps2-s billentyű bemenet, vagy alaplapcsere.
Esetleg bios frissítés, hátha menni fog az usb-s bill, de azt kétlem. Nálam is ez volt, a telepítő nem szereti az usb-t.
Veszel egy USB - PS2 átalakítót.
pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!