Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért sötét a képernyő?

Miért sötét a képernyő?

Figyelt kérdés
Először mikor ez a hiba volt sípolt szünetelve bekapcsolásnál aztán kivettem a ramot és visszatettem meg a videokártyát megnéztem a kábelt stb.Most nem sípol és a kijelző csak sötét marad.Normális esetben bekapcsolom és a kijelző Narancssárgáról átvált kékre de most nm vált át olyan mintha be se kapcsoltam volna a számítógépet.Hogy tudnám megoldani.

2017. jún. 19. 10:56
 1/3 anonim ***** válasza:
a legegyszerűbb, ha elviszed szervizbe.
2017. jún. 19. 10:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Elég régi gép 4x1gb ram radeon x1600 intel core 1.13ghz nem költök rá nm éri meg 2-3 hónap múlva veszek másikat majd de addig jó lenne ha menne én nm tudnám megoldani valahogy?
2017. jún. 19. 11:04
 3/3 Hominida ***** válasza:

Nem valószínű. Nem ad indítójelet a videókártyád a monitornak, szóval a videókártya, alaplap, talán a RAM és a processzor is lehet halott. De hogy valami halott, abban én biztos vagyok.

A sípolásokat jó lett volna megfigyelni, mert elmondták, hogy mi nem működik. Az, hogy most már nem sípol, nekem azt jelzi, hogy a szerelés megadta valaminek a kegyelemdöfést.

2017. jún. 19. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!