Ez az alaplapba jó ez a tápegység?
2017. jún. 18. 13:19
11/16 anonim válasza:
FSP Hypernél vannak sokkal jobbak.
A már említett Masterwatt Lite, BQ System Power vagy Enermax Maxpro. Kicsit drágábbért BQ Pure Power 10.
Amúgy ha még a 1050Ti-hez sem kell külön tápkábel, akkor nagy valószínűséggel 1050-hez sem.
12/16 A kérdező kommentje:
[link] ehhez pedig kell :) azokon pedig nincs amit írtatok.
2017. jún. 20. 09:54
13/16 MGéza válasza:
#12: Nincs a fenéket, azt! Mindegyiken van. Az Ingera m 450-en akár kettő is, de mivel félmoduláris, így a fölösleges kábelek nem útban, hanem a dobozában vannak. Még a Chifetec Force CPS 400W-n is van 1, bár itt azt nem ajánlották, de az az ajánlható alja. 500W meg végképp fölösleges neked, hidd el, a Hyper rosszabb minőséget képvisel, mint az ajánlottak.
14/16 A kérdező kommentje:
hát én el is hiszem mert nem a saját gépem csak biztosra akarok menni. haveromnak én rakom össze a gépét. akkor tisztázzuk amit ki raktam nem jó. tudna valaki dobni egy linket egy kettőt amit ajánlana : )
2017. jún. 20. 12:20
15/16 anonim válasza:
16/16 anonim válasza:
#12 Jó, bocs, ehhez tényleg kell, szabályt erősítő kivétel. (Bár hogy minek raktak rá, azt nem tudom.) Viszont amiket ajánlottunk tápok, egytől egyig rendelkeznek legalább 1 darab 6+2-es kábellel, de némelyiknél kettő is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!