Max shooter one jól működik ps4-en?
Képtelen vagyok megszokni a kontrolleres irányítást. Őszintén szólva nem is értem, hogy lehet ennyire nagy a különbség billentyűzet/egér kontra kontroller érzés között. Egérrel gyerekjáték számomra az irányítás, kontrollerrel pedig a sok tíz óra után sem éreztem rá.
Elhatároztam, hogy billentyűzettel és egérrel fogok ps4-en játszani.
A kérdésem az lenne, megbízhatok-e a max shooter one -ban? Jól teszi a dolgát, Vannak hibái?
Kérem, azok válaszoljanak, akiknek tapasztalata van a ps4-en egérrel való játszással kapcsolatban.
Köszönöm.
Ugyanabban a cipőben járunk. Gyakorlatilag az összes piacon levő adaptert próbáltam, úgyhogy érdemben tudok nyilatkozni róluk. A fenti darab gagyi, sok játék fel sem ismeri, ha mégis, akkor sem "egeres" az irányítás, hanem egészen furcsa ívekben "úszik" a kurzor a képernyőn. Ugyanilyen a Hama Speedshot és társaik is. Összesen két jól működő alternatíva létezik:
XIM 4: A császár. Minden játékhoz tartozik előre beállított profil, neked csak az egered DPI értékét kell megadnod, és annyi. Sajnos borzalmasan drága.
CronusMAX Plus: Sokkal többet kell tökölni a beállításokkal, minden játékhoz neked kell bekalibrálni, stb. Viszont fele annyiba sem kerül, mint a XIM.
Az adapterek egyébként legálisak, de amúgy sem lehetne kimutatni, hogy ilyet használsz, mivel tökéletesen emulálják a kontrollert (még a késleltetést is). Egyesek szerint csalás ilyet használni multiplayerben, de amíg én XIM-el csinálok 1,5ös K/D arányt, mások meg kontrollerrel 3,5-öst, addig nincs lelkiismeret-furdalásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!