Timtam kérdése:
A köv. Laptop mennyire alkalmas játékra? i5-6200U, hd 520,4 giga ram,500 giga hdd? Egyéb célokra?
Figyelt kérdés
i5-laptop,laptop-használat#i5-laptop
2017. jún. 17. 21:25
2/7 A kérdező kommentje:
a videocsipje hd 520-as amint azt már leirtam:DD
2017. jún. 17. 22:16
3/7 anonim válasza:
Itt ha legörgetsz kb legalulra egy kép kialakulhat benned kb milyen játékot mennyire vinne
4/7 anonim válasza:
Eléggé meglepő, hogy 30 fps-sel viszi a bf1-et....
720p lowon
5/7 anonim válasza:
Valóban fura de mégse hülyeség. Itt egy videó teljesen független az általam linkelt oldaltól és itt is viszi 30fps el
https://www.youtube.com/watch?v=490V8_JTYNs
Meglepő módom még a mai durva játékokat is el tudja vinni egy olcsó gyenge kártya, persze 30fps low 720p elég szar játékélmény, de szegény ember is játszhat.
6/7 anonim válasza:
Sokban függ attól, hogy mi a konkrét típus. Mert ha teszemazt elbaltázott gyenge hűtése van, akkor a túlmelegedés miatt pl. alkalmatlan mindenre. Vagy ha gyenge műanyagból van, akkor hordozás során lesz vele probléma. Ha meg a billentyűzete béna, akkor rossz lesz rajta gépelni. Kijelzőt már nem is említem... A laptop nem asztali gép, nem csak a cpu-t meg a vga-t kell nézni, mert itt nem lehet másik kijelzőt vagy billentyűzetet beletenni, ha azok rosszak.
7/7 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat egyenlőre annyit tudok rólla hogy 429 euró az ára és Lenovo a márkája.
2017. jún. 19. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!