Elég a tápom ehez a konfighoz?
Figyelt kérdés
Intel core i5-4440
8 gb ddr3 ram
MSI GeForce GTX 1070 8GB GDDR5 256bit PCIe (GTX 1070 AERO 8G OC) Videokártya
Most vettem a videokártyát.
Jelenleg egy 550w-os tápom van. Elég ez vagy vagyek nagyobbat?
2017. jún. 17. 10:37
1/8 anonim válasza:
Csak az nem mindegy ám, hogy pl. HKC V-Power vagy pedig EVGA G3. A típust írd le.
2/8 anonim válasza:
Ha valami noname márka, Akkor mindenképp cseréld le. Nem feltétlen kell nagyobbra, de márkásra. Pl. Evga,Corsair,Thermaltake.
4/8 A kérdező kommentje:
Típus: HKC V-Power 550w. De végül megoldódott, elég hozzá.
2017. jún. 17. 15:48
5/8 anonim válasza:
Hát lehet, hogy elég hozzá de az a táp semmit nem ér. Vannak tápok, amiket ajánlunk, vannak amiket kevésbé és vannak azok, amikor messziről el kell kerülni. Ez a HKC pedig az legutóbbi sajnos.
6/8 anonim válasza:
Előző vagyok. Egy 1070 mellé pedig tényleg elfelejteném örökre ezt a márkát, nehogy kinyírjon minden a gépedbe. Vegyél egy Corsair-t, vagy egy EVGA-t.
7/8 A kérdező kommentje:
Ok, de akkor már lehet 600w-ost veszek hátha a jövőben fejlesztem a gépet.
2017. jún. 17. 18:18
8/8 anonim válasza:
De hogy kell oda 600W-os táp, bitcoint akarsz bányászni vagy mi?
Elég oda egy Be Quiet!Pure Power 10 400W.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!