Milyen videókártyát vegyek?
Csak cs goval játszom, van egy i5-6400am, ez a proci bőven tudna 250 fps-t, de nincs mellé most videókártyám, az integráltat használom. Ugye a cs az procit eszi inkább.
Milyen vga-t vegyek amivel meglenne az a 250? Elvileg a gtx 750ti-vel simán megvan, kérdésem hogy van e ennél olcsóbb, amit érdemes venni?
(kérem akik még sosem cs-ztek, vagy novák, azok hanyagoljanak azzal, hogy minek annyi fps, mert sose játszott még olyan fps-sel, nem deathmatchezik, ffa-zik, szóval nem tudja. köszi!)
Bocsi keretet nem írtam, igazából a legolcsóbb.
Rx550? Vagy akkor rakjak hozzá 5k-t és rx460?
1) Nem tudom, hogy milyen monitorod van. Ha valami nagyon gagyi, akkor eloszor arra fekudj rá, mert nem fog semmit sem érni a VGA.
2) Nem CS-ztem soha. Ettol fuggetlen 60Hz monitorok mellett 250FPS-t nem tartom valoszinunek.
GTX750Ti elavult, sokat fogyaszt, ne vedd meg.
Inkább újabb gyártmányok kozul válogass, takarékosabbak ugyanis.
AMD kártyákkal sz*rban leszel, mert a kriptovaluta-bányászok felvásárolták, így gyakorlatilag a világon mindenutt hiány van belole.
1050Ti,RX460 kb. egy súlycsoport. Válassz. :)
#1 vagyok.
Azért a 1050 Ti és az rx460 nem egy súlycsoport. Inkább a sima 1050-el van egy szinten egy rx460. Bányászatra pedig főként rx470-et és rx480-at vásároltak fel, de mivel a kérdező csak cs-zni szeretne vele ezért ezek közül nem érdemes válogatnia. Szóval mint már írtam és sokan írták vegyél egy rx460-at, akár használtan is, ha van hozzá egy kis garancia. Én személy szerint a 2Gb-os verziót, mert a cs-vel nem fogod kihasználni a 4gb-ot soha, fölöslegesen pedig ne fizess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!