Valaki össze tudna álítani 190. 000 ftból játékra számítógépet?
G4560 22k
GIGABYTE GA-B250M-DS3H 21k
Kingston HyperX Fury 8gb DDR4 2400MHZ 22k
BE quiet pure power 10 400w 18k
Raijintek Arcadia 10k
WD10EZEX 15k
Eddig : 108k
Videokártya : egy GTX1060 6GB lenne, ha lehetne most normális áron kapni, de nem nagyon lehet. Úgyhogy még várnod kellene egy kicsit.
Igen előző válaszolónak igaza van.
Ha lemennek a videókártya árak, akkor akár Rx 580-at is vehetsz.
Szerintem ez most jobb választás:
MSI B350m Pro-VDH
AMD Ryzen 5 1500X
GTX 1050Ti
Crucial 8GB DDR4 2400MHZ
Be Quiet!Pure Power 10 400W
NZXT Source 210 Elite.
Nem tudjuk hogy milyen játékokra kell a kérdezőnek.
Ha több fps-t akarsz, akkor a #3 konfigja a jobb. Ha csak kisebb játékokra kell és egy proci téren időtálló konfig kell, akkor az előttem válaszolóét
6.
Szerintem pont az 5. válaszoló Ryzenes gépével lenne több FPS, DE nem Ultra beállítások mellett. Ultra mellett sokkal több FPS lenne a gtx 1060-nál g4560 mellett, de szerintem egy normál grafikai beállításokon ahol még nem olyan magas szintű a videokártya kihasználtság, akkor még egy 1050ti is elég lehet és ilyen helyzetben szerintem a Ryzen felülkerekedne, minimum FPS-ben és sok játékos multiplayer játékokban mindenképp és egy jó ideig nem kellene procit cserélnie.
Igazad van #7.
Csak azért mondtam hogy több lenne az fps,mert amikor nekem azt mondja valaki, hogy mennyi fps, akkor én ultra beállítások mellett a max fps-t nézem. Rossz szokás, mert sokkal élvezhetőbb egy magasabb és stabilabb minimum fps-el(multin is) egy játék, mint egy ingadozó, ami néha felugrik az egekbe, de nem stabil sokjátékos multin.
Tehát teljesen igazad van: jobb lenne a ryzen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!