Mi bug az újan összerakott gépben?
Rendeltem egy gépet összerakással együtt meg is jött szépen összerakták de valami búg benne csak akkor hagyja abba ha ráteszem a kezem a tetejére vagy megdöntöm egy kicsit
Nagyon idegesítő
A csavarok megvannak rendesen húzva nem értem mi lehet a gond
2 ventilátor van gyárilag a házban felül és hátul meg egy coolermaster 212x processzorhűtő, ez a kettő az ami mozog a gépen ezektől lehet?
a vga-n nem megy a venti míg el nem ér egy bizonyos fokot az nem lehet
valami ötlet?
Van hogy pont a csavar meglazítása segít, hdd-nél pl. előfordulhat hogy minél erősebben húzod meg annál jobban átadja a háznak a rezgést...
Van ilyen rezgéscsillapító gumialátét a csavar alá, azt is érdemes lehet használni.
A processzor ventilátor felfogatását rárakták rendesen?
Ezek rugós felfogatásúak szoktak lenni, szemmel nem tudom mennyire látszik de nézd meg amennyire tudod. Szerintem valamit kihagytak a boltban vagy nem volt valamilyük hozzá és "megmaszekolták"...
kb 1 méterre van ülök a géptől hallom hogy rezeg de minél közelebb hajolok annál is inkább nem hallani
ez most mi
jól van meg lett a hiba
valóban a hdd okozta a gondot mert 3 hely van a házban és ez a legfelsőbe volt és azért berezgett legalulra tettem és elmúlt a rezgés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!