A gtx 1070 miért drágul?
Figyelt kérdés
Nem úgy szokott lenni az elektronikai ezközöknél hogy a megjelenéstől kezdve lassan csökken az ár? Már így is aranyárban van. Miért növekszik még?2017. jún. 14. 14:07
1/7 anonim válasza:
Mert a bányászol megveszik, kevesebb van így emelkedik az ára.(ahogy a 470/570/480/580 esetén)
Már csak RX 460-t, 1050Ti-t és 1080-t kapsz normális áron.
2/7 A kérdező kommentje:
És az nvidia-nak nem az lenne az érdeke hogy pótolja a hiányt? Ezek szerint lenne rá kereslet.
2017. jún. 14. 14:18
3/7 anonim válasza:
Nyílván pótolni igyekeznek, de nekik is limitált a gyártókapacitásuk.
4/7 anonim válasza:
Az AMD-nek se megy, az nVidia-nak se.
Amint pótolnák már veszik is meg, nem pár darabra kell gondolni hanem több ezerre.(kis fogyasztás mellett nagy teljesítmény és több is összeköthető, a 1060-t a letiltott SLI miatt nem vették meg a bányászok)
5/7 anonim válasza:
Pontosan ezért remélem, hogy az összes bányásznak elsül a gépe a rákba.
6/7 anonim válasza:
Most még mindenki szarozza a bányászokat, de ha egyszer annyira alacsony lesz az ára a bitcoin-nak hogy már nem éri meg a bányászat, akkor a használt piac el lesz árasztva RX580 és GTX1070-ekkel. Én olyan 80k-ra tippelek: kb ennyi lesz egy GTX1070
7/7 anonim válasza:
#6 Hát akkor az már annyit is fog érni, én biztos nem vennék olyantól akit tudom hogy bitcoinozással széthajtva adja el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!