Játékokhoz 2013ig ez jó lenne?
normális minőségben szeretném futtatni őket szóval nem minimumon, bár nem is feltétlen maxon mindent persze...
pl. payday 2, far cry3,red orchestra 2 ilyesmik...
erre gondoltam:amd athlon ii x4 860k fm2+ 3,7ghz 4magos
4gb ram 1600mhz
r7 250 2gb
Régebbi játékokat , far Cry 3 vinné, 30 FPS-el, de az a kártya nagyon gyenge... :S
Újonnan vennéd a gépet vagy használtan?
Mennyi a keret?
a mostani kártyám egy 9800gt annál azért csak jobb nem? :D
na meg a procim is az első két magos próbálkozás egyike ha jól tudom.elmúlt 10éves :D ahhoz képest csak előrelépés lenne remélem :D bár nem igazán értek hozzá
Valamivel jobb.
A komplett gépet vennéd 80-ert vagy csak a proci, alaplap, ram, VGA-t?
Csak mert ha ezt a négyet és van gépházad, normális tápod, merevlemezed..., Akkor jobban megérné egy Intel Pentium g4560 és mellé egy RX 550.
https://www.youtube.com/watch?v=qTlDL-k5IEQ
Ebben a videóban lowon felvétel nélkül 40 FPS-t ír a videó alatt átlagosan... Szóval olyan medium beállítások mellett lenne kb. 30.
Merevlemez nélkül sikerült úgy összeállítanom egy g4560+gtx 1030-as kombóval gépet, hogy 83K-ból kijöjjön. Merevlemezzel 97K lenne (nem tudom, hogy van-e az neked)... :S
Gép összeszerelés +2990Ft.
Ez lényegesen erősebb konfig lenne videokártyailag ennyivel:
https://www.youtube.com/watch?v=A0ha8jTnAMA
(igen látom, hogy ez rx 550, de kb annyit tud mint a gtx 1030)
Processzorilag is legalább annyival mint a kártya.
Viszont a gép így nem működne, még merevlemezzel se, mert a h110-es chipkészletű alaplap csak BIOS frissítés után fog működni. Ha van ténylegesen hozzáértő ismerősöd, akkor szerintem meg tudja csinálni (az újabb BIOS-t az alaplap gyártójának az oldaláról kell letölteni és feltenni).
Az alaplap gagyi, a tápegység picit gagyi, de még így is látatlanba rá merném mondani, hogy minőségibb táp ez, mint az előre összeállított 80K-s konfig esetében...
Ha nem szeretnél BIOS frissítéssel foglalkozni, akkor B250-es lapnál nem kellene, pl:
Esetleg ha nincs merevlemezed otthon, akkor meg lehet azt csinálni, hogy megveszed a merevlemezt, de a videokártyát nem..., csak később ha lesz rá pénzed. Viszont az integrált kártyával ami a prociban van, nem tudnál addig játszani, amíg nincs videokártyád.
AZ ajánlott konfig jó, de a tápot cseréld erre(saját konfiguráció a jelenlegiből kiindulva opció):
CHIEFTEC CPS-450S 450W
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!