Miért nem tud a videókártyám 100%-osan futni egyik játékban sem?
Figyelt kérdés
Két napja vettem egy 3GB-os 1060-at és egy i5 4460-al próbálnék játszani. A problémám csak annyi, hogy eddig 4-5 játéknál próbáltam ki és valamiért egyiknél sem éri el a 100%-os kihasználtságot. Volt, hogy le ment az fps 40-50-re úgy, hogy 80%-on volt a kártya. Tudom, hogy nem a processzor tartja vissza, mert pl. Furmark-ban futtatja 100%-on miközben a proci 35-40%-on van. Mi lehet a baj? Köszi előre is a segítséget!2017. jún. 11. 22:11
1/9 anonim válasza:
Akkor játsz a Furmarkkal! A valóságban a memória lassú.
2/9 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted a RAM-mal lehet a baj? Akkor sem értem, miért ne tudná kipörgetni a kártyát egy i5-ös :)
2017. jún. 11. 22:23
3/9 anonim válasza:
Milyen játék, milyen felbontás, milyen grafikai beállítás...?
4/9 A kérdező kommentje:
Far Cry Primal, Mass Effect Andromeda, Star Wars Battlefront meg még egy két ilyen kaliberű játék 1080p-n és minden maxon.
2017. jún. 11. 22:34
5/9 anonim válasza:
Az a proci pedig kevés a 1060-hoz. Monitorozd a cpu használatot is. A szintetikus tesztekből meg ne indulj ki, nincs értelme. Egy játék teljesen máshogy terheli meg a komponenseket.
Egy 4590 már jó lehet alá, de főleg egy 4790.
6/9 3 napos mákos lecsó válasza:
Nem a proci fpgja vissza.
7/9 A kérdező kommentje:
Az nem lehet, hogy a CPU a baj, mert akármilyen videót nézek, minimum 95%-ra kihúzza a kártyát.
2017. jún. 12. 17:00
8/9 anonim válasza:
Akkor indits el egy 64 fős BF1 multit, vagy csak egy Watch Dogs 2-t!
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeket kiderült, hogy az éppen akkor feltelepített windows verzióval volt a gond. Felraktam egy másikat, és így most már teljesen jól működik. Ki gondolta volna..
2017. jún. 16. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!