Milyen alkatrészeket vegyek használtan?
100 ezrem lenne rá, hardveraprón raknék össze gépet, counter strike global offensivere, lolra, gta 5re.
Jó lenne garis alkatrészek lennének.
G4560 21k
GIGABYTE GA-B250M-DS3H 21k
Gt 1030 24k
Gagyi ház 5k
4 GB RAM 10k
1tb winyó 10k
Pure power 10 400w 15k
Ez így 115000 körül van. Amit újonnan kellene venned, az a táp és a winyó. A többi mehet apróról
Nekem a procim, RAMom, monitorom, VGA-m egyaránt használtan lett vásárolva, semmi baj velük. A kulcsszó, hogy megbízható eladóval üzleteljünk.
[link] (MSI B250M PRO-VH)
[link] (G4560)
[link] (legolcsóbb RX 460)
Idáig ugyanaz volt az eladó, ami postázás szempontjából előnyös, ha nem tudod személyesen átvenni.
[link] (Ebből mondjuk megpróbálnék alkudni.)
[link] (én az EZExet választanám)
[link] (450-es)
Ezzel sajnos túlléptem a keretet 3k-val, kivéve ha sikerül valamiből alkudnod. :) De azon már ne múljon szerintem. Ház is kéne még, de ha minden kötél szakad, az 500 forintból is megoldható.
gt1030 semmiképpen sem ajánlott játékra.
Minimum egy 960-at lőjjél, 30 körül ki lehet garis példányt fogni aprón. Amúgy ennyiből én is s1151-re építkeznék G4560-al.
A 4 giga ram is sajnos karcsú ma már, minimum a 8, de a jelenlegi RAM árak is elszálltak sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!