Lehet két (vagy több) videokártya egy gépben? És ha igen, akkor azoknak egyformáknak kell lenni?
Figyelt kérdés
A Cod 4 beállításoknál néztem, h van olyan, h Dual VideoCards. Ezekszerint lehet 2 VGA a gépben?
pl.: berakhatok az ATI 3600 HD mellé (512), mondjuk egy másik ATI Radeont? (1 GB-os ra gondoltam, mondjuk: ATI Radeon HD 4670)
2010. máj. 18. 16:33
1/5 Foorty válasza:
Lehet több videókari egy gépben, ezeknnél fontos h egy márka és egy fajta legyen és támogassa a Cross-Fire-t (nVidiánál SLI-nek hívják). Ekkor a felbontást megfelezik, ezáltal nagyobb fps-re tehetsz szert. De ismétlem, csak ugyanolyan kártyáknál jó! És kell hozzá támogatás is, ja meg 2 PCI-E kell hozzá, minimum :P
3/5 anonim válasza:
Crossfire x nél nem fontos h ugyan olyan márka és kártya legyen. pl 4850 és 4850x2 összepaszzol, vagy 4850 és 4870 is. De sajn 4670 és 3600 at nem lehet. Add el mind2 kártyát és vegyél egy 4850 et.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2010. máj. 18. 18:00
5/5 anonim válasza:
Az Ati HD3600 nekem integráltnak tűnik, azzal biztosan nem lesz CF.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!