Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ps 4 not Turned off properly?...

Ps 4 not Turned off properly? Lehet baja?

Figyelt kérdés
Kikapcsoltam a ps 4-et Dr véletlenül előbb kihúztam mint ahogy kikapcsolt (át vittem a nappaliba). Mikor újra bekapcsoltam csinált egy memory check-et és újra indult majd kettőt csipogott. Most normálisan működik,csak tudni szeretném okozhatott valami próblémát, hogy előbb húztam ki
2017. jún. 9. 19:05
 1/4 anonim válasza:
Szia! Nem hiszem, ez csak egyfajta biztonsági intézkedése a ps-nek annak érdekében hogyha játék/mentés közben nincs rendesen kikapcsolva ne sérüljön a memória. Egyszerűen nem tanácsos nem rendes leállítással kikapcsolni. :) Ezzel rám is a frászt hozta már. :D
2017. jún. 9. 19:15
 2/4 anonim válasza:
*Egyszeri esetnél tuti nem lesz baja. Ezt kihagytam.
2017. jún. 9. 19:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi, egy pillanatra megállt a szívem mikor elkezdett csipog i
2017. jún. 9. 19:16
 4/4 anonim ***** válasza:
mondjuk nem kéne ilyet. de ha 1 től tönkremenne az elég szánalmas lenne a szonytól
2017. jún. 9. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!