Windows 7 probléma megoldása?
Láttam, hogy feltetted a kérdést, az újratelepítést illetőleg. Szerintem mindenféleképpen bízd szakemberre a dolgot, esetleg a tesód körbejárni, hogy nem e megcsinálná.
A Windows 7 újratelepítése sem oldaná meg a problémád, mert ugyanúgy illesztőket kellene telepíteni. Tehát valami szakinak kellene ezt megnézni, hogy most mi a helyzet ezzel a rendszerrel.
kriszti, ne tedd fel ugyanazt a kérdést immár harmadszor:
* https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__..
* https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__..
így nehéz neked segíteni.
Az első topikban már elmondtam, hogy a Windows XP egy elavult operációs rendszer, azt nem érdemes telepíteni.
Elmagyaráztam azt is, hogy bármilyen Windows változatot telepítesz a hangkártya driverére szükséged lesz.
Utaltam a hangkártya típusának kiderítésére szolgáló programokra, illetve marginálisan én is megemlítettem a Linuxot.
A második topikban nagy nehezen elárultad a laptop típusát, így kideríthettem, hogy egy igen régi konstrukcióról van szó, ami nem biztos, hogy támogatja a Windows 8-at.
Leírtam, hogyan derítheted ki az Aida64 program segítségével a hangkártyád pontos típusát (és a hardverek pontos adatait), és hogy hogyan lehet a Windows XP-s driverből Windows 7 alá kompatibiliset is csinálni.
"Ubuntu Linux? Na az meg mi?"
Az egy ingyenes operációs rendszer-disztribúció. Nem Windows, Windowsos szoftverek nem (vagy csak emulátoron keresztül esetlegesen) futtathatóak rajta.
Mivel feltehetőleg kevés memóriád van, és csak egy egymagos 1,6 GHz-es processzorod, ezért valami puritánabb, kisebb gépigenyű változat fog eldöcögni azon a gépen - például Xubuntu, Lubuntu, Linux Mint XFCE,...
Ha tud USB-ről (pendriveról, hordozható merevlemezről) indulni a géped, akkor valamelyik fent említett disztribúció lemezképét
* [link]
* [link]
* [link]
letöltöd, kiírod az USB-s meghajtóra:
* [link]
* [link]
majd arról indíthatod a gépedet és feltelepítheted a Windows helyett a Linuxot.
;)kriszti, úgy látom, hogy ez Neked nem fog menni. Pedig az előttem válaszadó olyan tökéletesen leírt mindent, hogy attól jobban nem is lehet. Jobban jársz ha megkérsz valakit mert így csak mindig újabb problémák fognak előjönni amivel nem tudsz megbirkózni. Csak van olyan ismerős a környezetedben aki ért hozzá. Ezen az oldalon ha regisztrálsz Windows telepítőket tudsz letölteni.
Átbongesztem amiket írtatok. lefordítottam az angolos honlapokat es mindent kiprobáltam. legtobbjet nem lehetett letolteni amit lehetett nem ment. egy jo lett volna, de a rendszergazda szarakodott. hol magyar hol pedug angol.
Aki hu de nagy szakerto nálunk az sem tudott nagyon mit csinálni.
Azt tanácsolják h telepítsem a windows xp-t ás toltsem le a gápemhez tartozo windows xp illesztoprogramokat.
Na ja de mág mindíg nem ertik meg h NINCS WINDOWS XP telepíto CD-m. es ezen a gápen NEM LEHET CD-t DVD-t betenni. CSAK PENDRÁJVROL LEHETNE.
Nincs windows xp-m. hOGY SZEREZZEM BE? Senki nem ad.
A tesomnak van, de cseszik segíteni vagy odaadni.
Segítenátek?
Sajnos ennél többet nem tudunk érted tenni innen.
Xubuntu történetet kipróbáltad? A 90%-os kolléga szépen leírta, ha követed a lépéseket, meg tudod csinálni.
Ne előre azon akadj fenn, hogy mi lesz a digi nettel, valószínűleg külön konfigurálást sem igényel. Ha Wifi van oda is csak a jelszó kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!