Mitől fogy el a memória?
mert a vram nem arra van, hogy a játék aktívan használja. jól teszi, hogy békénhagyja.
vegyél még ramot, az a megoldás, ha már minden felesleges csilivilit leállítottál a játék elindítása előtt.
Igen, kapcsold vissza 1024-2048 értékkel. Én ezt már végiglegeltem, mire rájöttem, hogy lapozót nem kapcsolunk ki, max. a méretét vesszük lejjebb.
Próbáld ki, de szerintem megoldja a problémád.
A vram nem arra van hogy a játék aktívan használja..? Akkor mire?
8gb ram akkor elég a mai játékokhoz(gta is beleértve) ha vagy bezársz minden mást a háttérben, vagy lejjebb veszed azokat a beállításokat amik befolyásolják a memóriahasználatot is(pl population density). A közhiedelemmel ellentétben nem "bőven elég" a 8gb, hanem épp hogy.
vram-ot a virtual ram-ra értettem.
de közben leesett, h a kérdező a videoram-ra gondol.
Nekem is SSD-m van, nyugodtan kapcsold vissza. Az enyém most 4 éveses 53 TB írt mennyiséggel rendelkezik, és köszöni jól van.
Inkább lebutítasz mindent, csak hogy kíméld az SSD-t? Azért van benne, hogy használd normálisan, pont nem lesz semmi baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!