Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért laggolnak a játékok az...

Miért laggolnak a játékok az 1 hónapos gépemen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 hónapja összeraktam egy gépet amivel eddig semmi baj nem volt,de most egyik napról a másikra elkezdtek jönni az fps dropok,nem igazán értem miért,gta 5ben is,battlefield 1ben is minden játékban

Config:

Intel Pentium G4560 3.5GHZ 2mag 4 szál

Nvidia GTX 1050 Ti oc 4GB

1x8GB DDR4 Hyperx Fury ram 2133MHz

MSI b250m Mortar gaming alaplap

FSP Hexa 500W Tápegység

Valaki meg tudná mondani hogy ez mitől lehet?

2017. jún. 8. 13:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél Intel Pentium G4560 joaz akor most tesék!
2017. jún. 8. 18:51
 12/16 A kérdező kommentje:
A bf1 ultrán ment 60fpssel eddig,utolsó nem fikázni a g4560-at egyes játékokban veri az amd fx 8300-at,a maga 17ezer forintos árán szuper vétel volt és semmi baja mem volt eddig
2017. jún. 9. 00:14
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Kibeszelt neked itt most fx procirol? Dehamár ottartunk az a proci nem ép jatékra lett kitalálva! minimum egy I5 6xxx kellene a bf1 hez mai játékok mán nagyon szépen kihasználják a több szálat hameg az fx hez kellene hasonlitanom akor egy fx 6300 szintjén van kb vagymég ott sem ha az fx 6300 megvan rángatva ugy hogy nyugi de látom teis nagyon szépen benyaltad a hüjeséget most meg pislogsz hogy mivan! De hogy mondjak egy példat is csak hogy jo erezd magad az egyik havernak fx6300 van 8gb ddr3 memorival grafikus kártyáját nem tudom hogy milyen pontosan de full hd ben high beálitásokall 60fps megvan neki majdnem minden mai játékban akadás mentesen és nemis tudok rola hogy valaha lett volna neki fps dropja és nem egyhonaps a gépe hanem majdnem 3 éves! És képzeld nemvagyok semiféle fan mivel nekem is I7 van én is csak nésztem ki a fejemböl hogy mivan!
2017. jún. 9. 09:08
 14/16 A kérdező kommentje:
#13mit nyaltam be? Mi a halalrol beszelsz? EDDIG MENT ULTRAN 60FPS-EL FPS DROPOK NELKUL MOST NEM. Bar a 28%ban adott hasznos valaszaid alapjan mindent ertek. Az egy dolog hogy fx 6300 szintjen van engem nem igazan izgat most csak az erdekelne es arra varom a hasznos valaszokat hogy egyik pillanatrol a masikra mi tortent a geppel amiert akadnak a jatekok
2017. jún. 9. 19:56
 15/16 anonim ***** válasza:
Ne etesd a trollt inkább azt csináld amit írtam: keresd a bányászvírust!
2017. jún. 10. 17:47
 16/16 A kérdező kommentje:
#15 Oké,köszönöm
2017. jún. 10. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!