Alaplap ment tönkre?
Figyelt kérdés
A mainap kicseréltem a tápom, mert bekapcsolt a gép, de egér ...nem volt jó, és egy perc után a gép is leállt.De a tápcsere sem oldott meg semmit.Az alaplap lehet a gond?A ramokat megnéztem, egyikkel se volt jó, gondolom nem az a baj.
Ha kell, konfigom:
Alaplap:MSI H61M P31 (G3)
Proci:Intel Core i3 3250
Régi táp:Approx 500w
Vidikártya:Gtx 1050
Az új táp:Chieftec smart 500w
4gb kingston ddr3 ram
2017. jún. 7. 19:13
1/10 anonim válasza:
Másik rammal próbáltad? Ventilátorok felpörögnek?
2/10 A kérdező kommentje:
Mind a 2 rammal próbáltam, külön slot-ba, sehogy se jó.A ventik felpörögnek, majd a videókártya 2 ventije leáll, majd kicsit később az egész gép is.
2017. jún. 7. 19:33
3/10 anonim válasza:
Próbáld meg kártya nélkül,egy rammal, próbáld megtalálni azt, hogy mikor van az, hogy nem áll le,és akkor már beljebb leszel.
4/10 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam kártya nélkül, a ramokat egyesével próbálgattam a slotokba, nem mindig áll le a gép, csak néha, De tök random.
2017. jún. 7. 20:03
5/10 anonim válasza:
Feszültségeket nézd meg BIOS-ban, még érdemes leszedni egy Aida-t és a feszültségeket nézd benne.
6/10 A kérdező kommentje:
Ezzel sajna annyi a gond, hogy képet se kapok.(Ezt sry elfelejtettem leírni)
2017. jún. 7. 22:08
7/10 anonim válasza:
Sajnos csak ennyit tudtam segíteni :( Lehet van olyan aki ezt jobban tudja nálam. De nekem több ötletem nincs most sajnos.
8/10 A kérdező kommentje:
Azért a segítséget köszönöm!Így is sokat segítettél!Valszeg az alaplap lesz az!Ment a zöld pacsi!
2017. jún. 7. 23:16
9/10 anonim válasza:
Azért lehet, hogy még hozzá fognak szólni páran.
10/10 anonim válasza:
vedd ki a ramokat, videókártyát, a táppal amúgy nem volt baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!