Milyen mostani gyártású videokártyát és hangkártyát lehet kapni/beletenni egy régi Gigabyte-os alaplapba?
Figyelt kérdés
Az alaplap típusa: P35C-DS3R
Van egy régebbi gépem, amelyre sokat költöttem. Nagyon drága és pofás a háza és az a teljesítmény, amit nyújt, nekem netezésre, képszerkesztésre meg filmezésre bőven elég (négymagos cpu, 4 GB DDR3) stb. Játszani nem szoktam már, mert túl sok időt venne el tőlem.
Sajna a videokártya nem működik tökéletesen, lefagyasztja sokszor a Win10-et. Illetve szeretnék vásárolni egy hangkártyát is, mert az alaplapi integrált az szar, a régi X-fi-m meg tönkrement.
2017. jún. 6. 08:20
1/2 anonim válasza:
Akármilyet, pci-e csatlakozó van minden kártyán 10+ éve(előtte is csak elvétve volt agp 2003 tól kb). Hangkártya is bármilyen, pci csatlakozót használ mindegyik(jó, valószínűleg nem mindegyik, de abban az ársávban amiben nézelődsz egészen biztosan).
2/2 anonim válasza:
Alsó kategóriába nézelődj, ha jelen generációsat akarsz, akkor Gt 1030, vagy RX 550 bőven elég, még régebbi játékokat is elfuttat, ha mégis szeretnél játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!