BIOS hiba?
Figyelt kérdés
A PC bekapcsoláskor 5 rövidet sipol, majd betölt a Windows2017. jún. 5. 21:53
1/5 A kérdező kommentje:
UEFI bios
2017. jún. 5. 21:54
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
De ez UEFI BIOS nem Award
2017. jún. 5. 22:08
4/5 anonim válasza:
Úgy látom, hogy sajnos alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában. Az UEFI a BIOS továbbfejlesztése. Régen sem mondtuk azt,hogy BIOS van az alaplapomon, hanem hozzátettük, hogy Award vagy AMI BIOS. Tömören talán úgy lehetne definiálni, hogy az UEFI egy grafikus felületű, egérrel vezérelhető BIOS, amit mind az AMI, mind az Award készít. Tehát ha 5 rövidet sípol az alaplapod, akkor az az AMI UEFI hibaüzenete.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem. Az AMI Bios ( american megatrends inc.) ez van nekem. A problémát sikerült megoldani, de nem tudom hogy!
2017. jún. 6. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!